Televizoare 3D ieftine recomandari

Share Button

Rate this post
Smart TV-ul are inca un potential de a revolutiona divertismentul de acasa. Daca nu esti familiarizat cu televizoarele inteligente, a venit timpul de a vedea ceea ce ti-a lipsit pana acum. Cu tehnologia Smart TV 3D ai multe optiuni de luat in considerare.
Pe scurt aceste televizoare inteligente au capabilitati care iti permit accesul la internet, precum si un acces mult mai larg la mass-media, fata de televizoarele traditionale.

O caracteristica importanta a acestor televizoare inteligente este continutul 3D, cu rezultate ce te-ar putea surprinde. Desi 2D este cu siguranta mai usor de captat si de reprodus, dezavantajul este ca se pierde un element important in procesul de perceptie al adancimii. Stereotipul 3D nu este o tehnologie noua. Exista brevete inregistrate inca din anul 1980, care ilustreaza incercari de imagini 3D, folosind proiectii side – by – side si un dispozitiv fizic utilizat pentru a converge doua imagini intr-una singura, similar cu ochelarii 3D pe care ii stie toata lumea.

Emisiunile sportive, filmele, emisiunile TV si jocurile video afisate in 3D, ofera o experienta excelenta si captivanta de vizionare, daca televizorul este reglat in mod corespunzator. Si cel mai bine functioneaza pe un ecran mai mare de 100 cm, deoarece ofera o experienta de vizionare mult mai placuta cu un camp de vizualizare mult mai larg.

Acest continut foloseste doua tehnologii pentru redarea imaginilor, si anume ochelarii pasivi si ochelarii activi. Fiecare dintre cele doua tehnologii este diferita, neexistand compatibilitati intre ele si fiecare avand avantajele si dezavantajele ei.
Cea activa este mult mai spectaculoasa insa mult mai obositoare si mult mai scumpa.

Cea pasiva este mult mai accesibila si mai putin pretentioasa, avand un unghi de vizualizare mult mai larg si este mult mai benefica pentru ochi.

Televizoare 3D ieftine recomandari

Televizor LED 102 cm Panasonic TX-40DS630E Full HD Smart Tv 3D

Televizor LED 102 cm Panasonic TX-40DS630E Full HD Smart Tv 3D

Unul dintre modelele 3D ieftine este televizorul LED 102 cm Panasonic TX-40DS630E Full HD Smart Tv 3D, prin intermediul caruia te poti uita la filme, stiri, emisiuni preferate sau poti viziona eroii din jocurile preferate, bucurandu-te de imagini pline de viata.

Acesta se potriveste perfect in interiorul unei camere de zi, dar poate fi amplasat oriunde in alta incapere. Panasonic TX-40DS630E este un Smart TV 3D de tip LED ce are o diagonala a ecranului de 100 cm in rezolutia Full HD cu 1920 x 1080 pixeli, fiind dotat cu caracteristicile superioare de imagine High Contrast si Mod Imagine (Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Custom). Cu o rata de improspatare de 1000 Hz, oferind imagini clare, de inalta calitate, indiferent de cat de repede se misca imaginea.

Acest Smart TV 3D nu se limiteaza doar la vizionarea de filme si divertisment TV, ci reprezinta ceva mult mai mult, si anume un nivel inovator si complet nou, de interactiune intre om si televizor. Te poti uita oricand doresti si ori de cate ori doresti pe internet sau intrand pe Facebook, Twitter sau vizionand videoclipuri prin intermediul You Tube sau imagini pe Instagram si toate acestea pe ecranul televizorului.

Panasonic TX-40DS630E 3D este un tv care nu costa foarte mult, la acest moment poate fi cumparat online la pretul de 2209 Lei cu TVA.

Concluzii

Avantajele sunt multiple, daca cei cumpara acest tv. Nu trebuie sa platesti sume exorbitante pentru a beneficia de tot ceea ce am enumerat mai sus, trebuie doar sa cauti specificatiile necesare si sa platesti un pret mult mai mic pentru a beneficia de un TV inteligent, cu o varietate de caracteristici si functii, un sunet foarte bun, unghiuri de vizualizare foarte bune si cu un design elegant, furnizand luminozitate si originalitate.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.