Televizoare ieftine Horizon

Share Button

5/5 - (1 vote)
Horizon este o companie americana cu filiale în Taiwan si Singapore si este producatoare de ecrane LED. Cu 18 ani de experienta in industria LED, acesta a dezvoltat solutii de inalta eficienta a lantului de aprovizionare, bazat pe date de cea mai inalta clasa, combinand suita de servicii in-house cu lantul de aprovizionare, permitandu-i sa indeplineasca o gama larga de necesitati.
Producatorul aduna zi de zi baze de date, aratand disponibilitatea globala a panourilor de tip LED.

Ce este LED-ul?

LED-ul este o tehnologie ce ofera un consum redus de energie, iar televizoarele ce detin acest soft, au un design deosebit, deoarece ramele acestora sunt foarte subtiri iar grosimea televizorului este slim. Televizoarele LED ofera o luminozitate imbunatatita, un timp de raspuns foarte bun, un contrast mai performant cu un negru mai intens si un alb mai luminos si mult mai stralucitor, o durata de viata mai lunga, iar pretul lor este foarte mic in comparatie cu alte televizoare.

Fiind dotate cu controlul local al luminii, pot concura cu brio cu alte ecrane cu plasma si pot afisa un spectru mult mai larg de culori decat oricare alta tehnologie.
Horizon Tehnology a fost lider in standardizarea produselor de afisare interactiva timp de 7 ani. Poti fi sigur de calitate display-urilor integrate Horizon, deoarece acestea sunt verificate riguros, pentru o calitate cat mai buna a tuturor produselor.

Cine este Horizon Display?

Horizon Display, o divizie a Horizon Tehnology este specializata in producerea de ecane mari de tip touch screen, ecrane video, tabele si solutii interactive cu semnatura digitala. Campionul Horizon reprezinta impactul tehnologiei de afisare ca mijloc de comunicare, prin educarea publicului, consultarea clientilor, devenind familiarizat cu obiectivele lor de afaceri. Mottoul lor este “In primul rand rezolva, pentru a putea raspunde”.

Horizon Display traduce tangibilitatea in viziune si ofera solutii pentru orice. Vizibilitatea luminii optime a unui display de tip LED, depinde de reflexiile luminii ambientale si de luminozotatea afisajului. Modalitatile de crestere a performantei sunt afisate atunci cand luminozitatea de afara nu afectezează claritatea imaginii, display-ul fiind protejat de razele solare si de caldura. Echipa de ingineri de la Horizon dezvolta solutii pentru a reda televizoare LED performante, detinand o calitate de prima clasa, cu costuri foarte mici

Cine este Studio 5?
Studio 5 este o divizie a Horizon Tehnology care este specializata in dezvoltarea de softwere. Aceasta echipa de creatie Studio 5, dezvolta experiente interactive captivante, creand un mediu de colaborare pentru a promova brandul si pentru a oferi informatii despre produse si servicii intr-un mod usor de utilizat.

LED 60 cm Horizon 24HL719H HD UltraSLIM

LED 32 Horizon 32HL737H HD

Spre exemplu Televizorul LED 60 cm Horizon 24HL719H HD UltraSLIM ce beneficiaza la cumparare de o garantie pe 5 ani, are o rezolutie a display-ului de 1366 x 768 pixeli si este dotat cu caracteristica speciala Hotel Mode. Aceasta reprezinta o modalitate facila de configurare a solutiilor de Hotel TV, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. Asigurand o diferentiere sporita in industria hoteliera, acesta ofera clientilor solutii eficiente de comunicare si usor de personalizat.

Concluzii

Horizon 24HL719H HD UltraSLIM este unul dintre cele mai bine vandute din gama sa, datorita pretului foarte scazut, doar 489 lei cu TVA si a performantelor pe care le detine. In plus garantia pentru acest TV este de 5 ani!

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.