Frigidere

Share Button

Există multe situații când frigiderul cu dimensiuni standard nu va face nimic. Apartamentele mici și studiouri au adesea bucătării prea mici pentru a ține orice frigider, cu excepția cazului în care acesta este un model care se va situa sub sau deasupra unei blaturi. Recunoscând nevoia de frigidere mici, producătorii au o varietate vastă de la care oricine poate alege modelul de dimensiune exactă pe care îl solicită.

frigider

Cube frigidere

După cum sugerează și numele, acest mic frigider compact, de obicei măsoară același înălțime, lățime și adâncime. Folosite de mulți studenți ca frigidere de cămin mici, ei dețin doar destule alimente și băuturi suplimentare pentru a satisface aceste gustări de noapte târzii. Unele sunt atât de mici încât nu au nici măcar o unitate de congelare. Altele pot avea unul mic, precum și compartimente în ușă. Toate acestea vor depinde de modelul frigiderelor mici, pe care le-ați decis. Dacă nu sunteți student, dar aveți o zonă de bucătărie foarte mică, poate doriți să alegeți o unitate care să aibă puțin mai mult de oferit.

Frigidere de dimensiuni medii

Frigiderul mijlociu este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care folosesc frigidere pentru bucătării mici. Aproximativ de două ori mai mare decât frigiderul cu cuburi, aceste modele vor face aproape tot ceea ce vor face modelele de dimensiune completă. Acestea au secțiuni independente de congelator și frigider, ambele putând fi amplasate în setări diferite. Unele dintre aceste frigidere cu apartamente mici vor fi înghețate, în timp ce altele vor trebui să fie dezghețate manual. Cu toate acestea, ele se potrivesc perfect nevoilor unei singure persoane și pot face excursii la magazin până la o corvoadă o dată pe săptămână.

Frigidere de apartament

Oricine locuiește într-un mic apartament sau într-un apartament nu trebuie să li se spună că aparatele lor trebuie să fie reduse pentru a se încadra corect în spațiul limitat pe care îl au. Frigiderele cu apartamente mici necesită un pic de gândire înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra unul. Măsurați spațiul dvs. de bucătărie cu precizie pentru cantitatea de cameră care va fi alocată pentru frigider. Există spațiu pentru deschiderea ușii? Există o sursă de alimentare la îndemână?

Căutați caracteristici precum eficiența energetică. La urma urmei, vei fi cel care plătește factura de utilitate. Frigidere pentru bucătării mici sunt achiziționate mai bine de la un magazin de vânzare cu amănuntul care oferă garanții cu aparatul lor. Este posibil să vă costă un pic mai mult, dar dacă unitatea se descompune la o lună de la achiziționarea acesteia, veți fi bucuroși că aveți garanția în mână.

Combo cu microunde frigidere

Frigiderele combinate cu microunde sunt opțiuni excelente atunci când vine vorba de spațiu de locuit foarte mic. Când este permis, unele dintre aceste unități sunt chiar folosite de student. Ele pot avea chiar și locul lor în birou, când nu mai este timp pentru a scăpa de prânz.

Aceste frigidere mici compacte au unități de refrigerare care pot varia în mărime de la 2,9 metri cubi până la 3,6 metri cubi. Cuptorul cu microunde va sta direct pe partea superioară a unității frigorifice, permițând unei persoane să stocheze și să pregătească alimentele pentru consum, toate într-un singur aparat. Există chiar și unele unități care se laudă cu un congelator fără îngheț. Aceste aparate fac o soluție ideală pentru încăperile de bucătărie înguste.