Asigurare masina – Plata Per Kilometru

Share Button

Rate this post
Plățile pe kilometru ar putea contribui la menținerea mobilității șoferilor cu kilometraj redus și la oprirea plății unor premii imense pentru o mașină pe care nu o folosesc.

Cei care își folosesc mașinile la sfârșitul săptămânii sau care conduc rareori motorul unui membru al familiei pot profita de acoperirea pe termen scurt pentru a reduce facturile.

Unele companii – cum ar fi Cuvva – oferă deja ratele orare, iar anul viitor de către Miles va aduce politica britanică per-mile, folosind o cutie neagră pentru a vă urmări călătoria.

Noua companie, susținută de finanțare de la Jaguar Land Rover, a declarat că sistemul său a fost primul care a efectuat o taxă în timp real pentru distanța parcursă.

rca ieftin

Clienții vor trebui să plătească o mică taxă de abonament pentru a acoperi incendiul și furtul în timp ce mașina este staționară.

Apoi, fiecare călătorie este înregistrată cu drivere încărcate printr-o declarație lunară la sfârșitul fiecărei luni.

Co-fondatorul și CEO-ul James Blackham a declarat pentru Auto Express că este probabil să beneficieze șoferii care au mai puțin de 7.500 de mile pe an.

El a spus: “În prezent, asigurarea este” tot ce poți conduce “, dar în această epocă modernă nu are neapărat sens, mai ales dacă conduci mai puțin decât numărul mediu de mile în fiecare an, ceea ce înseamnă aproximativ 7500

Kitul telematică va putea să verifice sănătatea mașinii dvs. și să vă urmărească mașina dacă este furat.

Ben Howarth, consilier senior al Asociatiei Asiguratorilor Britanici, a declarat: “Evolutiile ca acestea arata cum industria asigurarilor se potriveste inovatiilor in tehnologia masinilor cu produse noi care permit o mai mare flexibilitate pentru soferi”.

Pana cand se va implementa un astfel de sistem la noi in tara, puteti gasii rca ieftin aici.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.