Televizoare curbate, ce trebuie sa stii cand cumperi un televizor cu ecran curbat

Share Button

5/5 - (1 vote)
Cel mai nou trend in materie de televizoare este, fara doar si poate, cel al televizoarelor curbate. Intrebarea oricarui utilizator, insa, este daca merita. Exista, intr-adevar, tehnologii moderne care merita toti banii, insa exista si tehnologii care nu reprezinta altceva decat simple tehnici de marketing. Dat fiind faptul ca din ce in ce mai multi producatori aleg sa scoata pe piata televizoare curbate, iata care sunt avantajele si dezavantajele acestei tehnologii.

Avantaje

Fara doar si poate, unul dintre principalele avantaje oferite de televizoarele curved este faptul ca au un design deosebit. Daca esti in cautarea unei solutii prin are sa ii conferi incaperii tale un aspect futurist, aceasta este cea mai buna.
Imaginea panoramica oferita de un astfel de televizor este una foarte placuta, mult mai impresionanta decat imaginea oferita de un televior standard.

De regula, daca diagonala televizorului este suficient de mare, se creaza efectul unei imagini 3D, ceea ce transforma experienta din fata ecranului intr-una deosebita.
De asemenea, ecranele curbate sunt anti reflex in mod nativ, ceea ce este un lucru extrem de important, in conditiile in care televizoarele standard au o mare problema in ceea ce priveste reflexiile. Lipsa reflexiilor duce la o calitate mai buna a imaginii si la un realism superior.

Dezavantaje

Pe lista dezavantajelor nu ar fi prea multe lucruri de trecut. Un prim dezavantaj este faptul ca ai nevoie de un ecran cat mai mare pentru a te bucura de efectele ecranului curbat. O diagonala mica stirbeste, oarecum, din calitatile acestui tip de televizor.

Un alt dezavantaj este pretul, care este inca destul de mare. Fiind vorba despre o tehnologie noua, dezvoltata de producatori foarte cunoscuti, preturile pot fi destul de piperate si greu de suportat de un utilizator cu buget redus.

Chiar si asa, cu trecerea timpului incep sa fie din ce in ce mai mici. Dovada este televizorul 40K6372 de la Samsung, care beneficiaza de o reducere consistenta de 500 lei, la acest moment poate fi cumparat online la pretul de 1999 lei cu tva.

Televizor LED 102 cm Samsung 40K6372 Full HD Smart Tv Ecran curbat

Televizor LED 102 cm Samsung 40K6372 Full HD Smart Tv Ecran curbat
Fiind produs de cel mai mare producator de electronice din intreaga lume, acest televizor inglobeaza o multime de functii deosebit de interesante. Evident, cel mai atractiv aspect este faptul ca are ecran curbat, care ofera o experienta deosebita de vizionare data fiind diagonala de 102 centimetri.

Samsung 40K6372 este smart, este echipat cu un display LED si numara o multime de caracteristici speciale, cum ar fi procesorul Quad Core deosebit de puternic sau optiunile de inregistrare si de conectare cu alte dispozitive prin Bluetooth sau USB.

Este un televizor accesibil chiar si pentru cei care nu au bugete foarte mari, ceea ce arata ca aceasta tehnologie este de succes si ca va acapara in scurt timp dorinta majoritatii utilizatorilor.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.