Ceasuri Tissot

Share Button

Rate this post
Ceasurile Tissot au fost foarte populare în anii 00, crearea marcii de ceas T-Touch a schimbat chipul mărcii de ceasuri Tissot. Ca o companie de ceasuri elvețiană, ceasurile Tissot sunt punctul culminant al lumii cumpărătorilor de ceasuri, dar de mulți ani marca Tissot a fost doar o altă companie de ceasuri elvețiană din mulțimea companiilor de ceasuri elvețiene care se află pe piață. T Touch a schimbat poziția ceasurilor Tissot pe piață, iar T-Touch a transformat această companie tradițională de ceasuri elvețiene într-un gigant de ceasuri sportive într-o chestiune de 10 ani.

Anul 2010 a fost un an mare pentru Tissot, extinderea contractelor încheiate cu unele dintre cele mai mari nume ale lumii sportive a mărit recunoașterea mărcii Tissot și și-a cimentat noua poziție pe piață ca un concurent direct cu mărci precum ceasurile Tag Heuer și Oris . Puterea mărcii a crescut în ultimii 10 ani, iar Tissot a adus în acest an numeroase noi game, pentru a se asigura că noua lor poziție de producător de ceasuri de sport nu este doar o fază trecătoare.

În acest an, unul dintre cele mai mari hituri a fost gama de ceasuri Tissot Courturier, o gamă nouă de ceasuri care vizează direct piața de ceasuri de mână. Noul Tissot Courturier are o gamă largă de configurații de tipărire și tipuri de mișcări, ceea ce face ca gama să fie un loc bun pentru a începe atunci când căutați ceasuri pentru bărbați în acest an. Tissot au fost întotdeauna puternici în colecția lor de ceasuri de mână, cu toate acestea Tissot Courturier este într-adevăr un pas în sus de marca de ceas elvețian, au adăugat o serie de mișcări automate de ceas la gama Tissot Courturier, precum și adăugarea mișcării Valjoux care este găsit în mod tradițional În plăcile ceasurilor Longines. Această mișcare automată are o marjă mai mică de eroare decât mișcarea automată găsită în gamele principale automate găsite în gama de ceasuri Tissot, însă aceasta se întâmplă la un preț, iar prețul este aproape dublu față de nivelul de intrare automat Courturier, Spuneți că plătiți pentru calitate și că acest ceas este într-adevăr calitate. Dar pentru a fi sincer, toate aceste ceasuri au fost populare în acest an și sunt cu siguranță un mare cadou pentru Crăciun.

Cu toate acestea, Tissot nu a uitat de doamnele de acolo care iubesc marca Tissot și, de fapt, anul acesta a fost un an foarte important pentru ceasurile doamnelor din gama Tissot. Tissot a adăugat mai multe ceasuri de dame decât oricând până în prezent, consumatorii au strigat pentru Tissot să adauge ceasuri de dame de sport la colecție și în 2010, Tissot a fost în sfârșit obligat. Tissot le-a adăugat celor de la Veloci-T o gamă de cronografe îndrăznețe, care a fost puternică pe piața bărbaților, dar acum, cu adăugarea de placaj de aur de trandafir și o curea albă, ceasul este acum unul dintre cele mai populare ceasuri de dame pe care le au Colecțiile lor sportive. Tissot a adăugat, de asemenea, o doamnă versiune la colecția T-Touch cu noul Sailing Touch, care este un ceas mai sportiv și mai durabil decât oricare dintre T-Touch înainte de ea.

Dacă este ceva mai gentil și mai clasic, care este necesar, gama de ceasuri Tissot Cocktail a fost extinsă în acest an și oferă o mare varietate de ceasuri delicate de damă perfectă pentru acele femei care preferă să fie subevaluate și clasice.

Extinderea mărcii Tissot în acest an este un avertisment timpuriu pentru toate companiile de prestigiu de ceasuri din faptul că Tissot nu este doar un fulger în tigaie în 2010, aceste ceasuri urmează să fie în jur de ani de zile.

Kris Headland îi place să scrie articole pentru Ceasuri fierbinți un important distribuitor de ceasuri Designer. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria de ceasuri, îi place să scrie despre noile evoluții în industria ceasurilor de designer.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.