Cel mai bun SSD pentru mineritul criptocurrency 2018

Share Button

Rate this post
Lista noastră cu cele mai bune SSD-uri pentru minerit în 2018. Când vă gândiți la criptocurrenții miniere, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, cumpărarea unei unități SSD nu poate fi o prioritate pe lista dvs. de priorități.

Cu toate acestea, odată ce ați cumpărat cele mai bune GPU-uri pentru miniere, împreună cu cea mai bună placă de bază și cel mai bun CPU pentru miniere, atunci ar trebui să luați în considerare cu siguranță un SSD rapid și de încredere pentru a vă ajuta să vă finalizați platforma minieră.

Nu este nevoie să cumpărați unul cu cantități uriașe de stocare, ceea ce înseamnă că puteți menține prețurile în jos. Vă recomandăm un SSD pentru miniere cu o capacitate de 120 GB pentru instalările Windows sau 60 GB dacă aveți de gând să rulați Linux. Acest lucru vă oferă suficient spațiu pentru instalarea sistemului de operare, împreună cu cel mai bun software pentru miniere.

Pe lângă viteză și capacitate, cele mai bune SSD-uri pentru mineritul criptografic nu vor necesita prea multă energie pentru a rula. Acest lucru vă păstrează facturile de electricitate și vă împiedică să vă supraîncălziți.

Puteti gasi cele mai ieftine SSD-uri pe CEL.ro

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.