Televizoare compatibile cu Netflix in 2016 sau solutii alternative?

Share Button

5/5 - (1 vote)
Netflix este o companie americana specializata in distribuirea si productia de filme, ce ofera servicii pe baza de abonament, in Romania existand trei tipuri de pret ale acestui serviciu. Ca sa beneficiezi de Netflix pe televizor, metoda cea mai simpla este sa detii un Smart TV. Netflix a avut un succes deosebit in America, prin faptul ca a oferit multitudinii sale de abonati de filme, seriale si filme de calitate, pe care cinefilii le puteau urmari non-stop, datorita sistemului online playlist, dispus in interiorul aplicatiei. Netflix a lansat aplicatia aproximativ in toata lumea, la un pret acceptabil, diferit, cel mai ieftin lasand sa te uiti la filme si seriale pe un singur dispozitiv, insa te poti uita si pe laptop, tableta sau telefon cu Android.

Dar cel mai interesant este faptul ca te poti uita la aceste filme si seriale fara nicio restrictie in privinta numarului de vizionari.

TV Sony Bravia 43W756C

TV Sony Bravia 43W756C

Unul dintre televizoarele compatibile cu Netflix este TV Sony Bravia 43W756C, dotat cu ecran Full High Definition (FHD) ce are o diagonala de 108 cm si un design deosebit, reprezentand un lux esential, subtire si elegant. Acesta detine o telecomanda cu un buton special pentru Netflix. Acest Smart TV mai detine functia Google Cast putand astfel sa transmiti cu usurinta programul preferat de pe un dispozitiv, direct pe ecanul televizorului, incluzand 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

LED Smart LG 43LH560V

lg-43lh560v

De mentionat ar fi televizoare LG care detin parteneriat cu Netflix iar telecomenzile sunt dotate cu buton special Netflix.
Televizorul LED Smart LG 43LH560V face parte din gama 2016, are o diagonala a ecranului de 108 cm, display tip Edge Led si o rezolutie Full HD, detinand numeroase caracteristici de imagine si de sunet.

Acesta detine 2 porturi HDMI si 2 porturi USB. Te poti bucura de design-ul metalic, modern, integrandu-se perfect in decorul casei.

LG 55UH600V 4K Ultra HD

LG 55UH600V 4K Ultra HD

Un alt televizor compatibil cu Netflix este si LED Smart LG 55UH600V 4K Ultra HD ce face parte tot din gama 2016, avand o diagonala a ecranului de 139 cm, in rezolutia Ultra HD, la o calitate a imaginii 4K Ultra HD, detinand numeroase tehnologii si caracteristici superioare de imagine si de sunet, avand 2 porturi HDMI si 1 port USB. Are un design Ultra Slim, modern si elegant, cu unghiuri largi de vizualizare.

PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Apple TV, etc

De asemenea se pot folosi dispozitive gen PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Apple TV si multe altele.

Chromecast

chromecast

Ca o solutie alternativa, NetFlix este compatibil si cu televizorul cu Chromecast, permitand sa vezi filme si seriale doar apasand butonul de cast. Chromcast ca si dispozitiv are forma unui stik de memorie avand doua tipiri de conexiuni HDMI si USB, conectarea facandu-se prin HDMI, iar iesirea micro USB se foloseste cu adaptorul pe care il gasesti inclus in pachet. Se poate alimenta de la priza sau direct de la portul USB a televizorului. Scopul acestui Chtomcast este de a prelua continutul de pe un device si sa-l redea pe televizor, fara sa ai nevoie de alte fire sau cabluri, conectarea putandu-se face prin wireless.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.