Recomandari televizoare samsung bune in 2017

Share Button

5/5 - (1 vote)
De la televizoarele ieftine pentru dormitor, pana la dispozitivele cu ecran mare care dau sentimentul ca te afli intr-o sala de cinematograf, exista sute de modele, putand sa alegi dintr-o gama variata, in cazul in care iti doresti unul. Alegerea in sine reprezinta o placere, insa informatiile cu privire la specificatii contribuie la facilitarea adoptarii deciziilor. Fiecare televizor a fost testat temeinic pentru a oferi informatiile de care ai nevoie, putand alege cel mai bun model al anului 2017. Preturile acestora difera in functie de model si de dimensiunea ecranului.

Televizoarele cu ecrane curbate amintesc de „revolutia” 3D, atunci cand numai producatorii Samsung si-au concentrat atentia pe sprijinul acestei tehnologii pentru televizoarele create de ei. Pe langa ecrane curbate ale televizoarelor, producatorul Samsung aminteste de disponibilitatea si multitudinea functiilor pe care le-au integrat in aceste televizoare simple sau cu functii Smart.

Cele mai bune si mai performante televizoare Samsung sunt cele dotate cu tehnologia rezolutiei 4K Ultra HD pe ecran curbat. Pana in prezent tehnologia Smart TV a evoluat in asa fel incat ofera tuturor utilizatorilor un spectacol cu o mare varietate de continut si o interfata mai convenabila pentru controlul TV.

Televizor LED 124 cm Samsung 49K5582 Full HD Smart Tv

Televizor LED 124 cm Samsung 49K5582 Full HD Smart Tv

Printre cele mai bune televizoare ale anului 2017 se afla si televizorul LED 124 cm Samsung 49K5582 Full HD Smart Tv care detine functii Smart TV ce ofera posibilitatea accesarii browsser-lui Web si a diverselor aplicatii.

Diagonala ecranului LED este de 124 cm, in rezolutia Full HD detinand o gama de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi Hyper Real, PQI 400, Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Contrast Enhancer si Film Mode, precum si o serie de caracteristici superioare pentru sunet, si anume Dolby Digital Plus, DTS Codec, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV Sound Connect si BT Headset Support. Fiind un Smart Tv conectarea la retea se face prin tehnologiile Bluetooth Low Energy, Wi-Fi Direct, Wireless, LAN, Anynet si HDMI-CEC.

Pentru conectarea la diverse dispozitive externe, televizorul dispune de diversi conectori. Raportul de contrast dinamic Mega, ofera un raport dintre un negru profund si un alb foarte luminos, dar si un contrast optim al culorilor. Caracteristicile speciale de imagine cu care a fost dotat ofera imaginile clare, cu detalii evidentiate si in culori foarte apropiate de cele naturale. Pretul acestui televizor este destul de accesibil si este dat de caracteristicile si tehnologiile cu care a fost dotat. Acesta poate fi achizitionat online din magazinele de profil Altex, Flanco, Cel, Emag etc

Televizor LED 102 cm Samsung 40K5502 Full HD Smart Tv

Televizor LED 102 cm Samsung 40K5502 Full HD Smart Tv

Un alt model la fel de performant si de preferat pentru anul 2017, este televizorul LED 102 cm Samsung 40K5502 Full HD Smart Tv, care vine dotat cu un ecran cu diagonala de 102 cm, in rezolutia Full HD, ce face parte din noua gama de televizoare Smart. Acest televizor este potrivit pentru a fi dispus pe peretele unei camere de zi sau a unui dormitor, dand acesteia un aspect foarte modern si elegant.

Pentru ca la un televizor calitatea imaginilor este ceea ce conteaza cel mai mult, Samsung 49K5582 dispune de caracteristicile superioare de imagine Hyper Real, PQI 400, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Contrast Enhancer si Film Mode ce dau imagini clare, cu detalii ce pana acum nu se puteau evidentia pe ecrane, cu un contrast dinamic Mega, si in culori senzationale. Pentru calitatea sunetului, Samsung a dotat acest televizor cu caracteristici superioare de sunet, iar acestea sunt urmatoarele: Dolby Digital Plus, DTS Codec, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV Sound Connect si BT Headset Support, redand un sunet clar si fara distorsiuni. Conectarea la retea se face prin noua tehnologie Wi-Fi Direct, Bluetooth, LAN, HDMI – CEC.

Raportul pret/functii pentru acest televizor este foarte bun, la momentul postarii, tv-ul Samsung 40K5502 poate fi cumparat online la pretul de 1799 lei cu TVA, beneficiind de 550 lei reducere.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.