Televizor LED 101cm Akai LT-4007AD Full HD review

Share Button

5/5 - (1 vote)
Partea buna in societatea de consum in care ne ducem existenta, este faptul ca apar din ce in ce mai multe branduri pe piata, cu produse de o calitate superioara, la preturi mult mai mici decat cele ale brandurilor consacrate.

Printre aceste branduri cu preturi mici se numara si Akai, o firma din Singapore infiintata in urma cu aproximativ 20 de ani, care este foarte cunoscuta pe piata dispzitivelor audio, dar este la inceput pe piata dispozitivelor de casa si pe piata televizoarelor.

Din categoria celor din urma, kai LT-4007AD este dovada cat se poate de clara ca producatorul Singaporez ofera o calitate superioara la un pret scazut.

Televizor LED 101cm Akai LT-4007AD Full HD

Televizor LED 101cm Akai LT-4007AD Full HD

 

Aspect

Pentru inceput, Akai LT-4007AD este un televizor de ultima generatie care atrage prin aspect. Cu rame subtiri, o greutate scazuta si un ecran generos, de 101 cm, promite o experienta deosebita in timpul emisiunilor preferate, in timpul filmelor preferate si in timpul jocurilor.
Se potriveste fara niciun fel de probleme in orice incapere, chiar si in cele mai mari.

Display

Este adevarat ca nu este un televizor Smart, insa daca esti un utilizator mediu, care isi doreste o imagine curata, posibilitatea de a adauga un stick de memorie pentru a urmari un film sau flexibilitatea, poate sa fie un raspuns corect la nevoile tale.
Odata ce l-ai pornit, televizorul celor de la Akai construieste o imagine aproape perfecta, cu un contrast de 50 000:1, o intensitate luminoasa de 220 de cd si o rezolutie generoasa, de 1920 x 1080. Tehnologia de iluminare a display-ului este LED, ceea ce inseamna atat un consum redus de energie cat si o claritate mai mare pentru imagini.

Sunet

Nici la partea de sunet nu sta rau, insa nici nu exceleaza. Ceea ce este cert, este faptul ca sistemul de sunet reuseste sa ofere claritate si o putere relativ mare.

Conectivitate

Conectivitatea este un adevarat punct forte pentru acest televizor, cele 3 intrari HDMI, intrarea USB, intrarea Scart, intrarea PC sau slodul CI asigurand o flexibilitate foarte mare.

Este adevarat ca exista multe televizoare care numara o multime de functii impresionante, insa Akai reprezinta un televizor echilibrat, care se multumeste sa ofere imagini de calitate. Partea ca arata bine este un bonus primit de utilizator iar pretul este, cu siguranta, cel cu care Akai LT-4007AD isi devanseaza concurentii.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.