Recomandari televizoare 4k ieftine

Share Button

5/5 - (1 vote)
Lumea televizoarelor a beneficiat de modificari majore in ultimii ani. Acum, exista noi tehnologii si certificari, menite sa ajute ecranul TV sa ofere cele mai clare imagini, in culori senzationale, unghiuri de vizualizare optime si un sonor performant, ca cel de la cinema.

Televizoarele 4K au devenit foarte accesibile, acestea fiind capabile sa afiseze imaginile cu un continut la o capacitate mult mai performanta, sa scoata la iveala detalii care pana acum nu erau vizibile, cu imagini intr-o vasta paleta de nuante si culori. Mai multe informatii despre tehnologia 4K puteti citi aici.

Televizoarele 4K au fost scoase pe piata in numar mare, cu diagonale diferite pentru a putea alege dupa necesitatile fiecaruia, fiind afisate pe rafturile magazinelor un interval de timp suficient de mare, pentru a putea incepe reducerea preturilor.

Televizor LED 102cm Samsung 40KU6092 UHD 4K Smart TV

Televizor LED 102cm Samsung 40KU6092 UHD 4K Smart TV

Televizorul LED 102cm Samsung 40KU6092 UHD 4K Smart TV este un model cu o diagonala destul de mare, cu functii si tehnologii de ultima generatie, fiind recomandat pentru un dormitor sau o camera de zi de dimensiuni medii.

Aspect

Cu un design elegant si modern, avand o carcasa de culoare gri inchis, foarte subtire acesta se preteaza a fi dispus pe peretele incaperii cu ajutorul standului compatibil VESA sau asezat pe suportul foarte rezistent ce este dispus la baza sa, pe mijlocul carcasei. Din rama foarte subtire se revarsa cele mai frumoase imagini, in culori senzationale, clare si lasand sa se vada chiar si cele mai ascunse detalii.

Display

Acesta este un Smart TV cu un display de tip LED, avand o diagonala de 102 cm, in rezolutia 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli. Contrastul dinamic cu caracteristica speciala Mega Contrast, permite sa te poti bucura de un negru intens si de un alb foarte luminos, in aspect de imagine 16:9. Cu acest raport de aspect a imaginii si cu caracteristicile superioare de imagine ce sunt integrate, ecranul televizorului poate afisa cele mai clare imagini, de cea mai buna calitate, in culori apropiate de cele naturale si oferind unghiuri de vizualizare foarte bune.

Sunet

Pentru sonor sunt oferite caracteristicile superioare de sunet DTS Codec, Dolby Digital Plus si Wallmount Sound Mode, ce dau o iesire a sunetului de 20 W. Receptia canalelor TV se face prin tunerul digital DVB-T2CS2, iar conexiunea la retea se face prin tehnologia Wi-Fi Direct, dispunand de o multitudine de conectori.

Concluzii, pret

Raportul calitate / pret al acestui televizor este excelent, mai ales datorita faptului ca la momentul postarii televizorul beneficiaza de o reducere substantiala de 1200 lei.

Pret nou: 1799 lei

pret vechi: 2999 lei

In concluzie, Samsung 40KU6092 UHD 4K Smart TV este unul dintre cele mai ieftine televizoare 4K de pe piata, ce poate fi achizitionat din magazinele online de profil: Emag, Altex, Flanco, Ecomag, Cel.

Televizor LED 109 cm LG 43UH603V UHD 4K Smart TV

Televizor LED 109 cm LG 43UH603V UHD 4K Smart TV

Televizorul LED 109 cm LG 43UH603V UHD 4K Smart TV este un model nou, ce face parte din gama 2016, fiind vandut pe platformele magazinelor online. Acest televizor este dotat cu functii multimedia si caracteristici 4K, incluzand Upscaling 4K si HDR Pro.

Display

Diagonala display-lui acestui Smart TV de tip LED este de 109 cm, in rezolutia 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli, in aspect de imagine 16:9. Pentru sonor a fost folosit sistemul audio Stereo cu doua boxe ce au o iesire a sunetului de cate 10 W fiecare. Tunerul digital este de tip DVB – T2, DVB – C, DVB – S2, iar conexiunea la retea facandu-se prin tehnologia integrata Wireless, oferind o multitudine de conectori, printre care amintim 3 porturi HDMI, un port USB 2.0 si un Slot CI Plus.

Design

Pentru design este folosit modelul slim, cu o carcasa de culoare gri metalizat, foarte subtire si o rama foarte ingusta din care se evidentiaza un display in culori senzationale, vii si foarte apriopiate de cele naturale.
Televizorul poate fi dispus pe peretele unui dormitor cu ajutorul standului compatibil VESA, sau a unei camere de zi, sau chiar intr-o sufragerie de apartament la bloc, dand incaperii un aspect elegant si foarte modern. La baza, televizorul este dotat cu un suport format din doua picioruse ce sunt dispuse pe laterale, dand stabilitate acestuia.

Concluzii, pret

Televizorul LG 43UH603V este un TV de calitate superioara cu numeroase functii de control al imaginii la un pret accesibil.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.