Recomandari televizoare ieftine in iulie 2016

Share Button

5/5 - (1 vote)
Alegerea unui televizor nu este deloc usoara. Pe piata din Romania in prezent exista deja o gama foarte diversificata de televizoare LCD Philips, Samsung, Sony sau LG, ce sunt intr-o continua scadere a pretului. S-a constatat ca in ultimii ani, utilizatorii s-au orientat spre televizoarele LED, ce au culorile mult mai expresive, in comparatie cu televizoarele clasice LCD. Televizoarele ce detin functia Smart TV au un pret ceva mai mare decat celelalte televizoare, insa iti va permite sa folosesti cu usurinta diverse aplicatii.

LED 22 Philips 22PFH4000 Full HD

Televizor LED 22 Philips 22PFH4000 Full HD

Unul dintre aceste televizoare ieftine este si LED 22 Philips 22PFH4000 Full HD cu Digital Crystal Clear ce beneficiaza de 69 miliarde de culori, avand un contrast super dinamic de 1:500000, reprezentand calitatea desavarsita a imaginii, cu tehnologia LED la rezolutia Full HD.

Acest televizor este dotat cu multe functii si tehnologii ce redau imagini clare si vibrante. Tehnologia Perfect Motion Rate are rolul de a imbunatati reproducerea miscarilor, putand sa te bucuri de imagini în mişcare line şi clare, cu au un contrast excepţional, de negru mult mai intens şi alb mult mai strălucitor, în culori vii, nuanţe şi tonuri de piele mult mai naturale.

Pretul acestui televizor este mai mult decat avantajos, la momentul postarii, tv Philips 22PFH4000 Full HD poate fi gasit AICI, la doar 579 lei cu TVA, beneficiind si de 13% reducere (pret vechi 669).

LED 40 Samsung 40J5100 Full HD

Televizor LED 40 Samsung 40J5100 Full HD

Cu televizorul LED 40 Samsung 40J5100 Full HD, ce reprezinta o alta optiune ieftina, te poti bucura de un nou standard al imaginii, deoarece face ca experienta de vizionare sa fie una de deosebita, oferind imagini mult mai clare si mult mai in detaliu. Utilizand algoritmul functiei Wide Colour Enhancer calitatea imaginilor va fi mult imbunatatita, si vor fi redate pana si cele mai ascunse detalii.

Cu ajutorul functiei Connect Share poti conecta unitatea de memorie USB la televizor si te poti bucura de filme, muzica sau fotografii. Acesta dispune de caracteristici superioare de sunet precum Dolby Digital Plus dar si de caracteristici superioare de imagine, facandu-l calitativ din punct de vedere al dotarilor tehnice, la un pret foarte mic, in iulie 2016, tv 40 Samsung 40J5100 Full HD poate fi gasit AICI, la pretul de 1299 lei cu TVA, fiind redus cu 400 lei.

LED 32 LG 32LF580V Full HD Smart Tv

Televizor LED 32 LG 32LF580V Full HD Smart Tv

Televizorul LED 32 LG 32LF580V Full HD Smart Tv detine functia inteligenta de economisire a energiei electrice, Stand-by Mode Zero ce ajusteaza luminozitatea, stingand ecranul in timpul ascutarii fisierelor audio, si permitand televizorului sa intre in stare de veghe.

Tehnologia Senzor Motion Eco reduce consumul de energie prin reglarea luminozitatii ecranului. Si acest televizor este dotat cu tehnologii si caracteristici superioare de sunet precum Decodor Dolby Digital, dar si cu caracteristici superioare de imagine precum Triple XD Engine, Dynamic Clear White si multe altele.

Pretul unui astfel de televizor este foarte mic in comparatie cu calitatea superioara a imaginii, dat si cu functiile si tehnologiile pe care le detine, tv LED 32 LG 32LF580V Full HD poate fi gasit AICI, la pretul de 1249 lei cu TVA, fiind redus cu 250 lei.

Post Author: tvin

Leave a Reply

Your email address will not be published.